Glass

Fajta: oroszlánfejú törpenyúl
Szín:
Oltott: még nem

Ugyan mivel szolgált rá ez a nyuszi arra, hogy egyszerűen elhagyják, és magára maradjon egy lakásban 2 hétig gazdi nélkül??? Erre a költői kérdésre biztos nem fogunk választ kapni, de megkérünk mindenkit, hogy ne tegyen ilyet egy élőlénnyel!!!

A nyuszi volt tulajdonosának az életkörülményei úgy alakultak, hogy a nyuszit nem vihette magával, de ebben az esetben is gondoskodnia kellett volna az elhelyezéséről, leadásáról. Ilyenkor nyilván az embernek nagyobb problémái is vannak, de ne váljunk gyilkossá, ne öljünk meg hanyagságból egy kisállatot!!!

12647195_1201268956568288_4447290095451431940_n

Egyrészt megannyi menhely működik napjainkban. Ezen kívül akár a Facebookon és egyéb internetes oldalakon is meg lehet ingyen hirdetni kedvenceinket még akkor is, ha rengeteg negatív hozzászólás érkezik ilyenkor (ami sajnos csak a nyuszinak árt, így inkább mellőzni kellene…).

Élőlényt hosszabb ideig (már 2 napra is) teljesen magára hagyni felelőtlenség és állatkínzás. Ezek az állatok ránk vannak utalva. Etetni, itatni kell őket. A szeretetről és a törődésről már nem is beszélve….
Kérjük vigyázzatok a kedvenceitekre és a környezetetekben élő kisállatokra, mert ennek a kis nyuszinak az élete sem sokon múlott.

A nyuszi megmentője, pedig nem más volt, mint az idős főbérlő néni, aki a gazdi lelépése óta járt néha etetni ezt az ártatlan jószágot (répát és káposztát kapott, de a lényeg, hogy még él!) Hálásan köszönjük ezért neki, hogy megmentette őt és átadta nekünk.

Ez a szépséges bakocska tegnap óta gondozásunkban van, szépen levágtuk a karmait és eszeget rendesen. Hamarosan örökbe fogadhatóvá válik.