Kapcsolat

A legtöbb esetben az írásos megkeresést részesítjük előnyben a munka könnyítése érdekében:

Örökbe szeretnék fogadni egy nyuszit!

Legelőször olvasd el az örökbefogadás menüpont alatt található ismertető dokumentumokat, ha ezzel megvoltál, és kész vagy elfogadni a feltételeket, akkor facebook-on vagy e-mail-ben várjuk a jelentkezésedet!
A nyuszinak való legjobb gazdi kiválasztása időigényes és nem a legegyszerűbb feladat, ezért fontos számunkra az első kézből érkezett írásos bemutatkozó.

Sajnos nem tudom tovább tartani a nyuszimat…

Ebben az esetben két lehetőség merül fel, az első, hogy leadod nekünk a nyuszit, mi pedig ideiglenes gazdához helyezzük és megtaláljuk neki az álomgazdit, a második, hogy közvetítjük a nyuszidat, nálad marad egészen addig, amíg ki nem választod számára az új otthont.
Mindkét esetben írásos (facebook vagy e-mail) felkeresés szükséges, teljes körű tájékoztatást fogunk küldeni, és felvesszük az adatokat.

Nyuszit találtam!

Ha házi kedvenc nyusziról van szó, el tudtad helyezni és biztonságban van nálad, akkor az adminisztratív munka könnyítése miatt jobban preferáljuk az írásos megkeresést, de: ha nem tudod elhelyezni a nyuszit, vagy állatorvosi segítségre is szüksége van, de te nem tudsz vele rohanni, akkor hívj minket!
Nagyon fontos, hogyha vadnyuszit találtál akkor is azonnal telefonálj, hiszen a kis csöppek élete pár órán is múlhat, nemhogy napon!

Adományoznék, segíteném a munkátokat! 

Adományokkal, önkéntes munkával, kiváltképp ideiglenes örökbefogadással segítheted munkánkat!

Országos állatorvosi központi ügyeleti telefonszám: +36 20 482 4101

Állatkínzás bejelentése

Nem megfelelő körülmények között tartott állatok bejelentésével, panaszával az alábbiakhoz fordulhattok:

Állatkínzást az Országos Állatvédőrség Alapítványnál jelenthetsz be:

One Reply to “Kapcsolat”

  1. Pingback: Ne Vegyél Nyulat Húsvétra! [Frissítve!] -

Comments are closed.