Év végi zárás 2015

Alapítványunk hivatalosan május végén lett bejegyezve, de tevékenységünket már 2014-ben elkezdtük. Minden szervezet év végén összegzi elért eredményeit, amelyet szeretnénk nektek is bemutatni.

2015-ben összesen 122 nyuszi+12 vadnyuszit mentettünk. Ezek a nyuszik alapítványi tagokhoz vagy ideiglenes gondozókhoz kerültek be, ahol rehabilitáció, oltás, esetleg ivartalanítás után keresünk számukra megfelelő otthont, szerető gazdit.

2015-ben 108 nyuszit adtunk örökbe, és összesen a pályafutásunk kezdetétől 142 nyuszit.

A segítségünkkel gazdisodott eddig összesen kb 270 nyuszi. Ide a mentés gondozásában lévő nyuszikon kívül a közvetített nyuszikat is beleszámoltuk.

2015-ben 5 vemhes nyuszilány került hozzánk, amiből nagy meglepetésünkre 28 kisnyuszi született. Elsőnek gondozhattunk mi is itt a mentésben kisnyuszit, de hamar belejöttünk.

Sajnos most is voltak halálesetek. Nyuszikák, akiket sohasem fogunk feledni és akikért iszonyúan fáj a szívünk mai napig. 14 nyuszi költözött tőlünk a szivárványhídon túlra. A 14 nyusziból 6 kicsi nyuszika halt meg, hirtelen halállal. Részvétünket szeretnénk kifejezni gondozóiknak és ideiglenes bofogadóiknak. Ezúton is köszönjük nekik, hogy velük voltak, amikor nagy szükség volt a segítségükre!

Január elsején a mentés gondozásában lévő nyuszik száma 25 volt.

2015 évi adóbevallás

146321

Az Első Nyúlmentő Alapívány 11 taggal, és jópár ideiglenes befogadóval segíteni fog továbbra is a bajba került nyuszikon.

Minden nyuszit nem tudunk megmenteni, így is erőnkön felül teljesítünk sok esetben, de mi továbbra is keményen fogunk küzdeni azért, hogy a hozzánk forduló bajba jutott gazdiknak, megtalálóknak segítsünk, és sok nyuszikának lehetővé tegyünk egy második esélyt a jobb életre….

Köszönjük mindenkinek az eddigi támogatást, nélkületek nem jutottunk volna idáig!!!